עדכונים מליגת הכדורסל

 
ממשחק הכדורסל של קידה נגד עלי
ממשחק הכדורסל של קידה נגד עלי

נגמר שלב הבתים,

אנו נאלצים להיפרד ממספר קבוצות...

 

העולות לשלב הבא הן:

עלי, גבעת הראל, טלמון, נריה, דולב,עופרה, פסגות, כוכב השחר.

 

משחקי רבע הגמר יתקיימו שבוע הבא י"א אב 22.7.2010.

 

הגרלת משחקי רבע הגמר תתקיים ביום ראשון הקרוב בשעה 11:45, במתנ"ס בפסגות ותתבצע ע"י מנהל מתנ"ס אזורי בנימין, עמית קדמון כולם מוזמנים לבוא ולראות את ההגרלה.

 

כל הכבוד לקבוצות שלקחו חלק עד היום: שילה, קידה, נווה צוף, בית חורון, מצפה דני, רימונים, מצפה יריחו.

 

 

סיכום שלב הבתים בליגת הכדורסל:

 

 

אז מה היה לנו במחזור ה-3 בליגת בנימין בכדורסל?

 

בבית א': במשחק הראשון משחק צמוד ומותח שהקבוצה מקידה מנסה להשיג ניצחון ראשון בליגה,ומובילה בשלבים של המשחק בעזרת יכולת נהדרת של יובל גרינוולד ונועם רז המפתיע,אך בעלי שוב היה זה אמיר שומר עם 5 נקודות חשובות אברהם יעקבסון עם קליעת עונשין ואלעד פסל עם הגנה גדולה הם בעזרת אריאל אלמליח ערן שליו ושי ארז מתחת לסלים עשו את העבודה שידידה גינזבורג דואג לשלוט בריבאונד ולהכריע את המשחק לטובת עלי 23:19 בלטו אמיר שומר-5 בקידה-נועם רז 7 ויובל(גורביץ) גרינוולד עם 6. במשחק המרכזי בקרב על העלייה נפגשו הקבוצה המתחזקת מגבעת הראל עם שילה המשחק נפתח בבליץ של שלשות של איתן יצחקי ואליצור איתן שכבר מהרגע הראשון מוליכים את גבעת הראל ביתרון בטוח של 8 נקודות שמהצד השני האחים אוריאל ואלחנן בן אבו שומרים על שילה בתמונה בעזרת יכולת התקפית והגנתית מצוינת של אלעד גבאי,במחצית השנייה דניאל בן נון משה ביק ורוני מלאכי מונעים מעוז ששון וחבריו משילה לחזור למשחק ובסיום חגיגות העלייה של גבעת הראל שניצחו בתוצאה 36:21 בלטו איתן יצחקי 16 ואליצור איתן 8 לגבעת הראל שבשילה כרגיל אוריאל בן אבו עם 18 שאלחנן בן אבו מסתפק ב6.

שילה החמיצה את העלייה בגלל הפרש סלים נחות במאבק מול דולב(מקום שלישי בית ב)

העולות מהבית-עלי,וגבעת הראל.

 

בבית ב': נווה צוף ודולב נפגשו בנריה במשחק שהכריע מי תסיים במקום השלישי בבית,המשחק היה צמוד לעל אורכו שדולב בזכות קליעות עונשין מדויקות ואורח רוח בשלבים הסופיים מנצחים בפעם השנייה ברציפות את נווה צוף בתוצאה צמודה שמוכיחה שהפער בין הקבוצות הוא מינימאלי אם בכלל התוצאה 38:36בלטו אלון טאוב ודוד פרנקל עם 12 ו11 נקודות בהתאמה לדולב שבנווה צוף גלעד ברון עם 20 ובני הנדלמן עם 12 ניסו אך לא הצליחו.

עולות מהבית- טלמון, נריה, דולב

 

בבית ג': במשחק המרכזי המלחמה על העלייה בין מצפה דני שעשו את הכל כדאי להשיג סגל ראוי למשחק נגד הקבוצה החזקה מפסגות,מצפה דני שהגיעו עם סגל חסר לאחר מאמצים רבים לא הצליחו לעמוד בקצב ובמשחק חד צדדי פסגות מבטיחים את העלייה עם ניצחון 53:16 כל הכבוד למצפה דני על הספורטיביות למרות הסיכויים הנמוכים להעפלה בתחילת המשחק בלטו-עודד פטרובר עם 14 ולביא אנגלמן ואורן טרבלסי עם 8 לפסגות שמהצד השני דוד מוזס עם 7 משה אליאסיאן עם 5 ועומר רגב הקפטן עם 4,

המשחק השני המאבק בין הקבוצות שלא ניצחו,שבוע שני ברציפות שרימונים מגיעה למשחק צמוד עד השניות האחרונות,אך הפעם בניגוד לשבוע שעבר היא מנצחת בתוצאה 40:37 בעזרת מלך הסלים של הליגה עד עכשיו אבי צברי עם 18 ואריאל חסון עם 9 שבמצפה יריחו כרגיל אלי וייסברג עם תצוגה התקפית טובה ו11 נקודות שעוזר לו איתי כהן עם 10.

עלו מהבית-עפרה,פסגות,כוכב השחר

 

 

בשבוע הבא:

יום ראשון הגרלת משחקי רבע הגמר במתנ"ס מטה בנימין אשר בפסגות ע"י מנהל המתנ"ס מר עמית קדמון

וביום חמישי י"א אב 22.7 מתחילים את שלבי ההכרעה בשני מוקדים:

שני משחקי רבע הגמר הראשונים בעפרה החל מהשעה19:30

ובאולם הספורט בעליהחל מהשעה 20:00 כולם מוזמנים לבוא ולעודד...

 

קבוצות רבע הגמר: עלי, גבעת הראל, טלמון, נריה,דולב, עפרה, פסגות, כוכב השחר

 

מה שבטוח שיהיה מעניין.

נקווה שנמשיך ליהנות ממשחקים ספורטיביים ומהנים...

 

העדכונים הקודמים:

 

ליגת בנימין בכדורסל לבוגרים יצאה השנה לדרך לראשונה. הליגה כוללת 15 קבוצות מכל רחבי בנימין מישובים דתיים מעורבים וחילונים,בליגה לוקחים חלק שחקנים מגיל 18 עד 45.

 

תחרויות הליגה החלו בז' בסיוון (27.5) ומשחק הגמר יערך בכ"ב באב (2.8)

 

הליגה מחולקת לשלושה בתים:

בית א':עלי,שילה,גבעת הראל וקידה משחקות באולם הספורט בעלי.

בית ב:כוכב השחר,עופרה,פסגות,מצפה דני,מצפה יריחו ורימונים משחקות באולם הספורט בעפרה

בית ג': טלמון,נריה,נווה צוף,בית חורון ודולב אשר משחקות בנריה,טלמון,בית חורון,נווה צוף משחקות באולם הספורט בדולב.

הליגה מאורגנת ע"י מחלקת הספורט במתנ"ס בנימין שדואגת לשופטים תיאום המגרשים, ניהול הליגה ועוד.

 

 

סיכום המחזור השני בליגת בנימין בכדורסל:

 

בבית א': באולם הספורט בעלי נפגשו במשחק הראשון נבחרת עלי נגד הקבוצה משילה המשחק היה צמוד לכל אורכו שברבע השלישי עלי בעזרת דקות גדולות של אלעד פסל בהגנה ובהתקפה ובע"ה משחק ריצה נהדר בורחים ל10 הפרש, הקבוצה משילה צמצמה עם שלשות של אוריאל בן אבו ונקודות של עוז ששון, אך זה לא הספיק והמשחק נגמר בתוצאה 37:27 לטובת עלי,קלעו לעלי-אלעד פסל שהיה מצוין 8 נק' וראובן פישר עם 7 נק,לשילה הרבו-אוריאל בן אבו עם 9 נק' ועוז ששון המצוין עם 8.

 

במשחק השני בניגוד לשבוע שעבר התהפכו היוצרות והקבוצה מגבעת הראל שבאה עם סגל רחב שלטה במשחק שלה נגד קידה מההתחלה שרק לקראת הסוף שחקני קידה מצליחים לצמצם את ההפרש והמשחק הסתיים בתוצאה 27:19 לטובת גבעת הראל,הצטיינו בגבעה-איתן יצחקי עם 10 נק' וניהול משחק מצוין ודניאל בן נון עם 8 נק' בצד השני יובל גורביץ הרשים עם 9 נק' לטובת הקבוצה מקידה, שמצטרף אליו אביב דורות עם 5 נק'.

 

בבית ב': הספיקו לשחק 3 מחזורים במחזור השני ניצחה הקבוצה המפתיעה מטלמון את נווה צוף במשחק מותח עד השנייה האחרונה בתוצאה 41:40 ,בטלמון בלטו: ומנגד בנווה צוף בלטו - במשחק השני מחצה הקבוצה מדולב במשחק חד צדדי את הקבוצה הסימפטית מבית חורון בתוצאה 58:24.

 

השבוע במחזור השלישי שוחקו המשחקים במגרש הפתוח בצופית שאמונים על האירוח החבר'ה מנווה צוף בראשות אבי,במשחק הראשון הקבוצה מטלמון המשיכה ברצף הניצחונות שלה שהיא קרובה להבטיח את ההעפלה לרבע הגמר כשהיא מנצחת את הקבוצה מדולב בתוצאה 49:41.

 

במשחק השני הערב ניצחה הקבוצה מנריה את הקבוצה מנווה צוף בתוצאה-50:39 וסיבכה עוד יותר את המאבק על המקום השני והשלישי.

 

בבית ג': נערכו המשחקים באולם בעופרה בזמן שיחיאל גרוסברג הכול יכול ממשיך לנהל את המשחקים ואת האירוע ביד רמה, המחזור נפרס ע"פ שלושה ימי משחק שביום חמישי שעבר כוכב השחר המשיכה להראות לכולם כמה היא קבוצה חזקה בזמן שהיא ניצחה את מצפה יריחו בתוצאה 41:16.


ביום רביעי השבוע נפגשה הקבוצה החזקה מעופרה עם הקבוצה הנחמדה מרימונים המשחק נגמר בצורה חד צדדית לטובת עופרה בתוצאה 48:21.
לקינוח ביום חמישי בעוד משחק חד צדדי ניצחה מצפה דני את מצפה יריחו בתוצאה 43:21.

 

מה מצפה לנו במחזור הבא:

 

בבית א': במשחק הראשון שילה החזקה שרוצה עוד נקודות במאבק על המקום השני ואולי לגנוב את המקום ה-1 באיזה שהיא דרך נגד קידה שמחכים לניצחון הראשון שייתן להם קצת תקווה במאבקי העלייה בזמן שבמשחק השני יפגשו הקבוצה מעלי שרוצה להבטיח את המקום הראשון עם הקבוצה המתחזקת מגבעת הראל שחייבת ניצחון על מנת להישאר בתמונת המקום השני.

 

בבית ב': במשחק הראשון ייפגשו שתי הקבוצות החזקות שחזק חזק במאבק על המקום השני נריהנגד דולב, במפגש שכל אחת מהם יכולה לנצח.שבמשחק השני הקבוצה החזקה מטלמון רוצה לסיים את השלב המוקדם עם 4 ניצחונות ובלי הפסדים שהקבוצה מבית חורון תנסה להפריע ולגנוב ניצחון שיכול להכניס אותם למאבקי העלייה. בזמן שנווה צוף ינוחו ויצפו מהצד.

 

בית ג': בבית ג' בזמן הזה יספיקו לעשות שני מחזורים שביום חמישי הקרוב משחק העונה בבית הקרב בין הבלתי מנוצחות כוכב השחר נגד עופרה במשחק שהמנצחת בו יכולה לראות את עצמה כפייבוריטית להגיע לשלב הפיינל פור, יהיה מעניין לראות.במשחק השני רימונים תנסה להרוויח ניצחון ראשון מול הקבוצה החזקה מפסגות שחייבת את הניצחון על מנת להישאר בתמונות העלייה.

 

וביום חמישי שלאחריו כוכב השחר ישחקו מול השכנים מרימונים שבכל משחקי האימון שהיו בין הקבוצות עד עכשיו כוכב השחר ניצחה...במשחק השני באותו יום ייפגשו הקבוצה מעופרה נגד מצפה דני המתחזקים שיעשו הכול על מנת לנצח ולנסות להיות במקום השני.

נקווה שנמשיך ליהנות ממשחקים ספורטיביים ומהנים...

 

 

הדפסשלח לחברהוסף תגובה
תגובות
מועדון קשישים עלי (19/7/2010 18:15:19)
1. מאוכזב (28/6/2010 13:08:52)
בניית אתרים